The Bureau : Xcom Declassified (eu) (PS3)

 The Bureau : Xcom Declassified (eu) (PS3)
5 970 Ft   5 916 Ft
4 701 Ft +áfa 4 658 Ft +áfa
Raktáron
  DB 
Kiszerelés: DB
Cikkszám: MG2802477
EAN kód: 5026555412353

Készlet:  Raktáron

Szállítási díj: 990 Ft

Megosztás másokkal:

Ismertető

Az 1962-es évben járunk, melyben JFK az elnök, a hidegháborús félelem pedig szinte megfolytja a nemzetet – de Amerikára egy, a kommunizmusnál sokkal erősebb és alattomosabb fenyegetés leselkedik. A csak néhány kiválasztott által ismert, szupertitkos, az Iroda névre hallgató kormányzati egység megkezdi a földönkívüli ellenség titokzatos támadásainak kivizsgálását, és az események eltitkolását. A William Carter különleges ügynök szerepébe bújó játékosok mozgatják a szálakat, húzzák meg a ravaszt, és vezetik csapatukat ebben az izgalmas, harmadik személyű taktikai akciójátékban, melynek hátterét egy titkos háború adja, melynek tétje az emberiség jövője. Az Iroda feladata egyértelmű: túlélni, alkalmazkodni és leküzdeni az ellenséges fenyegetést, hogy megvédje az állampolgárokat az igazságtól.
A The Bureau - XCOM Declassified egy harmadik személyű shooter (TPS) a BioShock 2 fejlesztőitől. Az 1962-es évben járunk. A hidegháborús félelem szinte megfolytja a nemzetet – de Amerikára egy, a kommunizmusnál sokkal erősebb és alattomosabb fenyegetés leselkedik. Az Iroda, egy szigorúan titkos kormányzati szerv megkezdi kutatását a titokzatos támadások után, illetve a nyomok eltüntetését. William Carter különleges ügynökként a játékosok döntéseket hoznak, meghúzzák a ravaszt, és csapatukat izgalmas harmadik személyű taktikai összecsapásokba vezetik, hogy megvédjék az emberiséget ebben a titkos háborúban. Jellemzők: egy magával ragadó, 1960-as évekbeli Amerika; taktikus csapat alapú harc; brutális következmények és egy kormányzati összeesküvés mely azt bizonyítja, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.
Jellemzők:
Fedezd fel a rejtélyt!- Harcolj az 1960-as évek Amerikájának utcáin miközben felfeded a titkosított igazságot az emberiség első idegen inváziójáról.
Légy a harctéri parancsnok! - a rendkívül intelligens különleges ügynök - William Carter – személyében te adod a parancsokat, és te húzod meg a ravaszt. Dolgozd ki az akció terveit, hajts verge tökéletesen időzített rajtaütéseket és támadd oldalba az agresszorokat, hogy leszámolj a fenegetéssel.
Taktikus harc – Kovácsolj stratégiádból előnyt: használd a Battle Focus képességedet az idő lelassításához és következő lépésed végrehajtásához, irányítsd csapatodat a számos taktikai paranccsal, hogy a csatákat a saját javadra fordítsd.
Nincs második esély! – Megfizetsz minden egyes hibáért – a permanens elhalálozás miatt csapattársaidat jobban meg fogod becsülni, mint valaha, elvesztésük pedig pokolian fájdalmas lesz.
Stratégiai reflexek – Fordítsd az ellenség hibáit stratégiai előnnyé. Ossz ki parancsokat menet közben, hogy túljárj az ellenség eszén és hozz döntéseket a másodperc tört része alatt, hogy megmentsd csapattársaid életét.
Testreszabhatóság, mely számít – Képezd ki csapatod tagjait az egyedi specifikációk révén, melyek lehetővé teszik a képességek dinamikus kombinációját, így kiegészítve saját játékstílusodat.

Hasonló ajánlatunk

Activision Call of Duty World At War (PS3)
Raktáron
1
11 809 Ft +áfa 14 997 Ft
Részletek
Activision Call of Duty Modern Warfare 2 (PS3)
Raktáron
1
11 809 Ft +áfa 14 997 Ft
Részletek
Activision Call of Duty 4 Modern Warfare (PS3)
Raktáron
1
11 809 Ft +áfa 14 997 Ft
Részletek
Sony God of War 3 /ESN (PS3)
Raktáron
1
14 171 Ft +áfa 17 997 Ft
Részletek

Jobb árat kérek!


Ha jobb árat szeretnél, neved és e-mail címed megadásával regisztrálj:


A regisztrációval elfogadod az adatvédelmi szabályzatot és a vásárlási feltételeket.

×